Accident rutier la Milișăuți. Șofer de BMW rănit după ce nu i s-a acordat prioritate

Accident rutier la Milișăuți. Șofer de BMW rănit după ce nu i s-a acordat prioritate
La data de 20 martie 2024, în jurul orelor 12:30, Ionela M. a condus autoturismul Volkswagen pe DN 2H, în interiorul orașului Milișăuți, având direcția de deplasare către municipiul Suceava.

Ajungând în dreptul imobilului în care își desfășoara activitatea un birou notarial, conducătoarea auto a pătruns pe acostamentul consolidat din partea dreaptă aferent drumului public și a inițiat efectuarea unui viraj către stânga, pentru a schimba direcția de deplasare, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului BMW, condus de Constantin C. pe drumul prioritar și care avea direcția de deplasare dinspre Suceava către Rădăuți.

Ca urmare a impactului a rezultat avarierea celor două vehiculule, cât și vătămarea corporală din culpă a conducătorului autoturismului BMW, acesta fiind preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, loc în care i s-au acordat îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul „entorsă genunchi stâng”.
{inAds}
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche