Asociația „Euroactiv” Suceava a celebrat 17 ani de la înființare

Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” a celebrat vineri, 15 martie 2024, împlinirea a 17 ani de activitate.

La întâlnire au participat și au luat cuvântul Niculai Barbă, vicepreședinte Consiliului Județean Suceava, prof. dr. Daniel Hrenciuc și prof. Tatiana Vîntur, de la Inspectoratul Școlar Județean Suceava, director Executiv adjunct Margareta Isăilă de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, sergent Major Botezatu Roxana, director prof. Delia Irimia și prof. Camelia Hreban de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, reprezentanți și voluntari ai Fundației Assist Suceava, sponsorii ing. Ciprian Harja de la Alka România și Costel Fodor de la SC Tesano SRL, ec. Luminița Viorica Andronic, președinta Asociației „Plai Străbun”, prof. Angela Nesteriuc de la Asociația Seniorilor Bucovineni, reprezentanți ai Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava și foarte mulți voluntari ai Asociației „Euroactiv” Suceava.

Întâlnirea a fost moderată de prof. Narcisa Daniela Ștefănescu, vicepreședinta Asociației „Euroactiv” Suceava și de prof. Mihai Greciuc.
{inAds}
Întâlnirea a fost urmată și de deschiderea oficială a unui Cabinet multimedia unde tinerii din comunități defavorizate vor beneficia de cursuri de inițiere IT, scrierea unui CV, activități pentru formare pe plan socio-profesional și alte activități benefice dezvoltări lor.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat bilanțul activităților ONG-ului de-a lungul celor 17 ani.
Mai nouă Mai veche