Bărbat găsit fără viață într-o magazie, la Pârteștii de Sus. Și-a pus capăt zilelor pe fondul depresiei

Bărbat găsit fără viață într-o magazie, la Pârteștii de Jos. Și-a pus capăt zilelor pe fondul depresiei
La data de 25 martie 2024, la ora 20:38, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat din satul Pârteștii de Sus, comuna Cacica, județul Suceava, a fost găsit spânzurat.

La locuința în cauză a fost identificată soția persoanei decedate, care a relatat faptul că în cursul zilei de luni a fost plecată la serviciu, iar în jurul orei 20:15, când a ajuns la locuința de domiciliu l-a găsit pe soțul său spânzurat cu o funie din material sintetic agățată de o grindă situată într-o anexă a locuinței.

Ulterior, femeia l-a contactat telefonic pe cumnatul din aceeași localitate, care s-a deplasat la fața locului și fiind ajutată de acesta i-a tăiat funia cu care era legat numitul Ciobanu Neculai, fiind dus ulterior în bucătăria casei de locuit, situată în apropierea anexei în care acesta a fost găsit.
{inAds}
Femeia a relatat faptul că în urmă cu aproximativ doi-trei ani soțul său a fost diagnosticat cu „tulburări depresive”, acesta fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Câmpuluing Moldovenesc.

Cu ocazia cercetării la fața locului, nu au fost identificate urme de violență la nivelul corpului, cu excepția zonei gâtului unde prezenta urme provenite ca urmare a ștrangulării.

Din verificările efectuate nu există suspiciuni cu privire la deces. A fost solicitată efectuare necropsiei și cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche