Motociclist rănit după ce s-a izbit într-un cap de podeț, la Zamostea

La data de 25 martie 2024, la ora 15:28, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 291A, pe raza satului Zamostea, comuna Zamostea, județul Suceava, avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 15:28, Costel P. conducea motociclul Suzuki pe DJ 291A, pe directia Zamostea - Tautesti, iar la un moment dat din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu pietriș, a pierdut controlul și a intrat în șanț, lovindu-se de timpanul unui podeț de beton .

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducatorului, fiind diagnosticat cu „traumatism coloană lombară, contuzie mâna dreaptă” și avarierea motocicletei.
{inAds}
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații medicale amănunțite și recoltare probe biologice de sânge.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche