Bărbat rănit sub tractorul cu care s-a răsturnat, la Șaru Dornei

Bărbat rănit sub tractorul cu care s-a răsturnat, la Șaru Dornei
Joi, 29 februarie 2024, la ora 20:43, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un tractor s-a răsturnat peste o persoană.

Din primele verificări, echipa operativă deplasată la fața locului a stabilit faptul că Mircea P., din comuna Șaru Dornei, județul Suceava, se deplasa spre domiciliul său cu un tractor proprietate personală. În momentul în care se deplasa pe un drum privat, respectiv pe calea de accces spre locuința sa, drumul fiind în pantă, acesta s-a răsturnat cu tractorul pe partea stângă a sensului de mers.

După acordarea îngrijirilor medicale la fața locului de către personalul medical, bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale, având diagnosticul „politraumatism prin accidentare cu un tractor răsturnat; pneumotorax”, iar ulterior a fost trimis UPU Suceava.
{inAds}
Persoana vătămată nu a putut fi testată cu aparatul etilometru, întrucât în momentul sosirii la fața locului a echipajului de poliție aceasta era preluată de ambulanță, urmând a i se preleva monstre biologice la Spitalul Județean Suceava.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, iar cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.
Mai nouă Mai veche