Bazarist din Rădăuți prins de polițiști cu chioșcul plin cu țigări de contrabandă. I s-a întocmit dosar penal

La data de 29 martie 2024, lucrătorii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au desfăşurat activități specifice în baza planului de acţiune aprobat pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigarete de provenienţă extracomunitară pe raza municipiului Rădăuți, județul Suceava.

Cu această ocazie, în jurul orelor 10:50, a fost depistat Marian V. care desfășura activități de comerț la unul din chioșcurile aparținând unei întreprinderi familiale, chioșcul fiind amplasat în zona de la intrarea în Bazarul Cartin, dinspre strada Libertății din municipiul Rădăuți.
{inAds}
Astfel, în urma verificărilor și activităților desfășurate la fața locului, în două spații de depozitare situate în proximitatea chioșcului și folosite de către persoana depistată, au fost identificate mai multe pachete cu țigarete, în urma inventarierii rezultând cantitatea totală de 10.980 bucăți țigarete de proveniență extra comunitară și netimbrate, în valoare de circa 9.300 de lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.
Mai nouă Mai veche