„Sfinții închisorilor. Rezistența armată și salvarea spirituală”, conferință la Suceava organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare

Suceava va fi gazda unui nou eveniment din ciclul de conferințe conservatoare organizat de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” - Conferința intitulată „Sfinții închisorilor. Rezistența armată și salvarea spirituală” care va avea loc pe data de 6 aprilie 2024, la ora 16:00, la Hotel Mandachi, Sala Regatto.

Vor participa senatorul Claudiu Târziu, președinte al Institutului; dr. Sorin Lavric, scriitor și filosof, de asemenea senator; profesor univ. dr. Radu Baltasiu; și dr. Adrian Nicolae Petcu, cercetător la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității.
{inAds}
La evenimentul a fi prezent Toma Filaret, fost deținut politic și autor al lucrării „Pe drumul pavat cu ghimpi”, o mărturie vie a suferințelor și speranțelor din perioada comunistă. La venerabila vârstă de 99 de ani, fostul deținut politic va împărtăși din înțelepciunea și experiența sa din temnițele comuniste.
Mai nouă Mai veche