Ce rezervă viitorul în domeniul sloturilor online

Sloturile online sunt în continuă dezvoltare. Companiile care produc astfel de jocuri se asigură că introduc constant funcții noi, în așa fel încât utilizatorii să se poată distra la cele mai înalte cote, profitând de dezvoltările tehnologice la zi.

Iar viitorul se anunță promițător în domeniu, având în vedere că operatorii de jocuri de noroc doresc să introducă în oferta lor sloturi bazate pe realitate virtuală, realitate augmentată, în timp ce inteligența artificială va fi o componentă cheie în alegerea jocurilor din ofertă.

Conform informațiilor publicate pe blogurile de specialitate, singura piedică din momentul de față în calea dezvoltării unor sloturi cu realitate virtuală este generată de costurile ridicate pe care ochelarii cu această tehnologie le au. În cazul în care una dintre companiile din domeniu va produce seturi de VR la prețuri mai reduse, este de așteptat ca în scurt timp cele mai noi sloturi să fie 100% virtuale, iar utilizatorii nu vor mai avea nevoie de un ecran pentru a se juca.

În acest sens se fac pași concreți, astfel că este de așteptat ca prețul echipamentelor VR să scadă considerabil în următorii ani și să devină publicului larg. La expozițiile din domeniu au fost prezentate deja sloturi bazate pe VR, însă în acest moment nu se regăsesc în oferta operatorilor licențiați de ONJN din țara noastră.

Realitatea Augmentată își pune deja amprenta

Realitatea Augmentată este folosită deja în cazinouri, atât în cele terestre cât și în cele din mediul online. Un exemplu este dat de compania Mad Pixel, care a luat un slot clasic și l-a transformat total prin intermediul realității augmentate. Practic, prin intermediul acestei tehnologii, orice personaj va putea fi proiectat chiar lângă tine. Va fi un mare plus, care va schimba din temelii tot ce știm despre sloturile online și va aduce și mai multă distracție pentru utilizatori.

Inteligența Artificială este tot mai folosită de operatori în încercarea de a afla cu precizie care sunt preferințele utilizatorilor și de a le oferi servicii pe placul lor, din dorința de a avea parte de o experiență distractivă de neuitat. Iar în perioada următoare este de așteptat ca oferta operatorilor online să fie realizată cu ajutorul inteligenței artificiale.

De asemenea, experiența utilizatorilor va fi personalizată prin diverse modificări de nuanță, în așa fel încât totul să fie cât mai plăcut. Sistemele de inteligență artificială ar putea avea un rol și la producerea unor sisteme de grafică și animații mai sofisticate și mai realiste. Experiența vizuală va deveni astfel mult mai bună și va crește nivelul de distracție.

Care sunt cele mai îndrăgite funcții speciale noi din prezent

Până la implementarea elementelor publicate în acest articol, utilizatorii se pot bucura în continuare de numeroase funcții noi. Spre exemplu, sloturile Megaways se află în topul popularității. Asta deoarece există numeroase moduri de plată, mai exact până la 117.649. Imprevizibilitatea crește la sloturile Megaways, motiv pentru care sunt atât de apreciate de jucători.

O altă funcție apreciată este Infinity Reels de la Relax Gaming. Mecanica a generat un concept unic în industrie și se diferențiază printr-o abordare expansivă a rolelor. Acestea se pot adăuga în așa fel încât utilizatorii să beneficieze de câștiguri suplimentare. Iar partea cea mai bună este că numărul rolelor poate crește la nesfârșit.

După fiecare combinație câștigătoare, o rolă suplimentară va fi adăugată setului. Nivelul multiplicatorului începe de la 1X și crește pe măsură ce o nouă rolă este adăugată. În acest fel, utilizatorii pot beneficia de câștiguri impresionante, dar în același timp se distrează și se bucură de elementul surpriză.
Mai nouă Mai veche