Două evenimente publice anunțate în Suceava de organizația Martorii lui Iehova, la sfârșitul lunii martie

Două evenimente publice anunțate în Suceava de organizația Martorii lui Iehova, la sfârșitul lunii martie
Martorii lui Iohava din municipiul Suceava organizează, în ultimele două duminici din luna martie, două evenimentele publice, la lăcașul de cult din cartierul Zamca, a transmis, printr-un comunicat de presă, Cătălin Rusu, reprezentantul departamentului de informații publice al organizației. 

Cătălin Rusu a transmis că în ziua de duminică, 24 martie, milioane de oameni din întreaga lume se vor întruni la apusul soarelui pentru a comemora moartea lui Isus Cristos. Comemorarea morții lui Isus Cristos, sau Cina cea de taină, cum mai este numită, este cea mai importantă zi a anului pentru Martorii lui Iehova, care o sărbătoresc anual la data de 14 Nisan din calendarul evreiesc, în conformitate cu declarația lui Isus din Evanghelia după Luca, capitolul 22, versetul 19: „Continuați să faceți lucrul aceasta în amintirea mea”

În întreaga lume există peste 8,6 milioane de Martori ai lui Iehova, dar anul trecut au asistat la eveniment aproape 20 de milioane de persoane.
{inAds}
Evenimentul durează aproximativ o oră și va cuprinde o cuvântare care va vorbi despre ce a realizat Isus prin moartea sa, pentru toată omenirea.

„În luna martie 2024, în Suceava, se desfășoară o campanie specială prin care toți locuitorii din orașul nostru sunt invitați să asiste la celebrarea anuală a Cinei Domnului, precum și la o cuvântare publică specială care va fi ținută, de obicei, cu o săptămână înainte”, a menționat Cătălin Rusu.

În localitatea Suceava, cele două evenimente vor avea loc la lăcașul de cult al Martorilor lui Iehova din strada Zimbrului nr. 14 (în cartierul Zamca), după cum urmează:
  • Discursul biblic special „Învierea – o victorie asupra morții!”: duminică, 17 martie, ora 10:00;
  • Comemorarea morții lui Isus: duminică, 24 martie, ora 18:30.
Mai nouă Mai veche