O femeie și-a prins vecinul cotrobăindu-i prin mașină, la Tăutești. A furat 1.100 de lei și a fugit sărind gardul. Dosar penal întocmit de poliție

O femeie și-a prins vecinul cotrobăindu-i prin mașină, la Tăutești. A furat 1.100 de lei și a fugit sărind gardul. Dosar penal întocmit de poliție
Miercuri, 27 martie 2024, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin 112 de către Maria D., de 41 de ani, din satul Tăutești, comuna Zamostea, cu privire la faptul că vecinul său Andrei V., de 24 de ani, a pătruns în autoturismul proprietate personală care se afla în curtea locuinței sale și a ravășit bunurile din interior, sustrăgând dintr-un portofel suma de 1.100 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în seara zilei de 27 martie 2024, în jurul orelor 21:15, apelanta se afla la domiciliu, ocazie cu care a obsevat lumina aprinsă în interiorul autoturismului proprietate personală Volkswagen Touran, care se afla parcat în curtea locuinței, fapt care i s-a părut anormal.

Pentru a vedea ce se întâmplă, persoana vătămată a ieșit din locuință, ocazie cu care l-a surprins pe vecinul său Andrei V., care se afla în interiorul autoturismului, a strigat la acesta, motiv pentru care intrusul a ieșit din mașină și a fugit din curte sărind un gard.
{inAds}
Ulterior, partea vătămată a verificat interiorul autoturismului, condiție în care a constatat faptul că vecinul i-a sustras suma de 1.100 lei pe care o avea într-un portofel.

Victima a depus plângere împotriva vecinului pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche