VIDEO Accidentul cu patru răniți de la Milișăuți a fost provocat de un tinerel vitezoman care a intrat pe contrasens

Miercuri, 27 martie 2024, în jurul orei 15:50, în timp ce Lucian O., de 23 ani, din comuna Bosanci, conducea autoturismul Volkswagen pe DN2H, în orașul Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți spre Suceava, ajungând în apropierea intersecției cu DC41 nu a păstrat o distanță suficientă, de siguranță, în mers, față de autoturismul Mazda condus de Dumitru M., de 60 de ani, din comuna Grănicești, care se afla oprit în fața sa, ocazie cu care a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Fiat condus de Valentin F., de 43 de ani, din municipiul Rădăuți, care circula pe DN 2H, dinspre Suceava spre Rădăuți.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, autoturismul Volkswagen a fost proiectat cu partea dreaptă spate în partea stângă spate a autoturismului Mazda.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autoturisme implicate în evenimentul rutier, respectiv vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului Fiat și a altor trei pasageri din autoturism, dintre care o minoră cu vârsta de șapte ani. Toate cele patru persoane au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.
{inAds}
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în toate cele trei cazuri.

Cei trei conducători auto au fost conduși la Spitalul Municipal Rădăuți, respectiv la Spitalul Județean Suceava, unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

VIDEO:

FOTO:

1 Comentarii

  1. Fără a rămâne internate...Doame ce oamenii de ce scrieti dacă nu sunteți informati 😡

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche