Se plimba cu Alfa Romeo prin Câmpulung Moldovenesc, deși avea permisul suspendat. Polițiștii l-au prins și i-au întocmit dosar penal

Se plimba cu Alfa Romeo prin Câmpulung Moldovenesc deși avea permisul suspendat. Polițiștii l-au prins și i-au întocmit dosar penal
Vineri, 1 martie 2024, în jurul orei 17:56, echipajul de poliție mixt din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce executa serviciul de monitorizare și supraveghere al traficului rutier pe strada Calea Bucovinei, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturismul Alfa Romeo care se deplasa din direcția Pojorâta spre Vama, conducătorul acestuia oprind regulamentar pe partea dreaptă.

La volan a fost identificat Mircea S., de 35 de ani, din comuna Sadova, județul Suceava.

Lucrătorii de poliție din cadrul Compartimentului Rutier l-au testat pe conducătorul auto cu aparatele etilometru/drugtest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.
{inAds}
Polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, constatând faptul ca numitul tânărul este posesor de permis de conducere pentru categoria B, însă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice este „cu restricții - suspendat”.

A fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche