Femeie lovită cu parul de vecinul de bloc, la Falcău. Scandalul a izbucnit de la un câine

Femeie lovită cu parul de vecinul de bloc, la Falcău. Scandalul a izbucnit de la un câine
Vineri, 1 martie 2024, la ora 18:08, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Falcău cu privire la faptul că soția sa a fost lovită cu o bucată de lemn de către vecinul lor.

Din primele verificări, la fața locului a fost identificată persoana vătămată, Roxana P., care a relatat faptul că fiul său plimba câinele familiei în curtea blocului în care locuiesc din satul Falcău, comuna Brodina, județul Suceava, iar la un moment dat în curte a intrat vecinul lor, Ioan I., care se întorcea de la muncă.

Bărbatul i-a reproșat copilului că nu are voie să plimbe câinele prin curte, moment în care Roxana P. a auzit discuția dintre cei doi, a ieșit afară să discute cu vecinul său, între cei doi izbucnind un conflict spontan, iar la un moment dat vecinul Ioan I. a lovit-o cu o bucată de lemn.
{inAds}
Întrucât bărbatul este cunoscut ca o persoană agresivă și prentru prevenirea altor evenimente, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie în vederea consultului de specialitate.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche