Un tânăr sucevean a făcut prăpăd în Cluj-Napoca: a vandalizat 11 mașini, a incendiat o motocicletă, a amenințat cu toporul o persoană în autobuz și a distrus aproape toate coșurile de gunoi din centru

Un tânăr din județul Suceava a fost internat de polițiști la psihiatrie după o lungă serie de vandalizări, distrugeri și amenințări făcute în municipiul Cluj-Napoca.

Polițiștii Secției 5 din Cluj-Napoca au fost sesizați, duminică, despre faptul că pe strada Hațeg au fost identificate mai multe autovehicule deteriorate. În cauză au fost demarate cercetări, iar în cursul aceleiași zile un bărbat de 37 de ani, din județul Suceava, bănuit de comiterea faptelor a fost identificat de polițiști și transportat de un echipaj medical la spital.

„În cauză sunt continuate activitățile de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, arată polițiștii.
{inAds}
Din primele verificări se pare că tânărul sucevean ar fi vandalizat 11 mașini pe străzile Hațeg și Iancu de Hunedoara din cartierul Grigorescu al municipiului Cluj-Napoca. 

De asemenea, individul a incendiat o motocicletă parcată pe strada Donath din același cartier. 

Săptămâna trecută, tânărul ar fi fost internat pentru alte câteva zile la psihiatrie după ce a amenințat o persoană cu toporul în autobuz și ar fi distrus aproape toate coșurile de gunoi de pe Calea Dorobanților din centrul Clujului. 
Mai nouă Mai veche