VIDEO Război civil în PNL Suceava. Lungu îl ironizează pe Harșovschi pentru postările de pe Facebook: „Vine, face o poză și spune că a făcut”

Ion Lungu, Lucian Harșovschi
Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, l-a ironizat pe viceprimarul Lucian Harșovschi pentru postările de pe rețelele sociale, în contextul în care a fost întrebat în conferința de presă despre procedurile de desemnare a candidatului PNL Suceava pentru funcția de primar în viitorul mandat.

Miercuri, în conferința săptămânală de presă, primarul Ion Lungu a fost înrebat cu privire la procesul de desemnare al candidatului PNL Suceava pentru funcția de primar al municipiului, după ce a fost atacat public de prim-vicepreședintele PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, care l-a acuzat pe edil că nu-și respectă cuvântul și a lăsat să se înțeleagă că vrea să candideze pentru funcția de primar. 

Ion Lungu a arătat că viitoarea lui candidatură a fost validată atât în Biroul Permanent Județean, cât și în Comitetul Director al partidului. De asemenea, Lungu a amintit că o decizie a conducerii naționale a partidului a stabilit că primarii în funcție vor candida pentru noi mandate. 
{inAds}
„Eu îmi văd de candidatura mea, îmi văd de proiectele mele. Prima dată când am candidat am avut lozinca electorală 'Știu exact ce am de făcut!'. Deci știu exact ce am de făcut”, a spus Lungu. 

Întrebat dacă adjunctul lui, Lucian Harșovschi, nu ar ști și el ce este de făcut pentru a continua proiectele începute la nivelul primăriei, Ion Lungu l-a ironizat pentru postările viceprimarului de pe rețelele sociale. 

„Nu vreau să comentez astăzi. O să comentez la vremea respectivă. Cel care vine în primărie la ora 06:30-07:00 sunt eu. Restul, dacă o să fie mai multe, o să spun la vremea respectivă. Azi nu pot să spun mai multe. Da, vine, face o poză, spune că a făcut. Totuși, cel care împinge aceste proiecte este primarul Ion Lungu”, a spus edilul. 


Mai nouă Mai veche