VIDEO A început dihonia în PNL Suceava. Viceprimarul Harșovschi îl atacă public pe primarul Ion Lungu

Nerăbădător să ajungă „la butoane”, viceprimarul PNL Lucian Harșovschi a lansat un atac public împotriva primarului Ion Lungu după ce edilul a anunțat că își dorește să candideze pentru un nou mandat la alegerile locale din acest an.

Lucian Harșovschi, care este și prim-vicepreședinte al organizației municipale PNL Suceava, a publicat pe Facebook o înregistrare video în care face referire la faptul că după ultimele două-trei runde de alegeri locale primarul Ion Lungu ar fi lăsat de fiecare dată să se înțeleagă că nu mai candidează, dar că de fiecare dată până la urmă a participat la scrutin.

„Un om valorează cât cuvântul său!”, a scris Lucian Harșovschi în postarea în care îl ironizează pe primarul Ion Lungu.
{inAds}
Harșovschi spune că a fost pus într-o situație „nu tocmai plăcută” ca urmare a anunțului făcut de Ion Lungu cu privire la o nouă candidatură în 2024.

„Faceți referire la anumite situații în care am fost pus, nu tocmai plăcute din punctul meu de vedere, cu privire la faptul dacă primarul Lungu candidează sau nu candidează, pentru că el, știți și dumneavoastră, nu a candidat nici în 2016, la fel nu a candidat nici în 2020, se pare că așa nu va candida nici în 2024”, a spus Harșovschi. 

De asemenea, viceprimarul a lăsat să se înțeleagă că nu a renunțat la dorința de a candida la primărie și că s-ar afla într-o competiție internă cu actualul primar. 

„În politică am învățat că este o singură regulă, accea că nu este nicio regulă”, a spus Harșovschi.

Mai nouă Mai veche