A băut vodcă și bere în Peco Dărmănești după care a dat cu mașina peste pompa rapidă. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

A băut vodcă și bere în Peco Dărmănești după care a dat cu mașina peste pompa rapidă. Polițiștii i-au întocmit dosar penal
Duminică, 28 aprilie 2024, la ora 14:07, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați telefonic de vânzătoare stației peco Octano din Dărmănești despre faptul că un autoturism Volkswagen Passat a intrat în coliziune cu o pompă de alimentare carburant din incinta stației și a avariat-o.

Din primele verificări, s-a constatat că în jurul orelor 12.00., Gheorghe S., din Todirești, s-a deplasat cu autoturismul Volkswagen Passat la Stația Peco Octano din localitatea Dărmănești unde a consumat băuturi alcoolce, respectiv votcă și bere.

La un moment dat, în jurul orelor 14.00-14.05, bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului cu intenția de a pleca, moment în care, din neatenție, a intrat în coliziune față dreapta cu pompa de alimentare carburant denumită „pompa rapidă” din incinta stației, avariind-o, autoturismul suferind avarii ușoare în partea dreaptă față.
{inAds}
Fiind întrebat despre împrejurările producerii accidentului rutier, conducătorul auto a declarat că în jurul orelor 12.00-12.30 a venit cu autoturismul la Stația Peco Octano din Dărmănești, timp în care a consumat băuturi alcoolice, respectiv două sticluțe a câte 200 ml votcă și o sticlă de 0.33 ml bere. La un moment dat, când intenționa să plece din Stația Peco, a intrat în coliziune frontală cu pompa aflată în curtea stației, pe care a avariat-o.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, unde i-au fost recoltate monstre biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ
Mai nouă Mai veche