Bărbat fără permis depistat la volanul unei autoutilitare oprită de polițiști pentru că a depășit viteza legală, la Poiana Stampei

La 30 martie 2024, la ora 16:28, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare, a oprit autoutilitara  Mercedes care circula cu viteză peste limita legală admisă pe acel sector de drum.

La volan a fost identificat Dan B., de 29 de ani. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date la care are acces Poliția Română a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie. 
{inAds}
Totodată, s-a stabilit faptul că autoutilitara i-a fost încredințată de către prietenul său Vladimir L., de 39 de ani, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilometru și drugtest din dotarea poliției, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

A fost întocmit dosar penal privind infarcțiunile „conducere fără permis de conducere” și „încredințare auto unei persoane fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche