Bărbat găsit mort în fața barului „La Bombă” din Clit

Bărbat găsit mort în fața barului „La Bombă” din Clit
La 30 martie 2024, la ora 07:17, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că Roman V., în vârstă de 53 ani, a fost găsit decedat în fața magazinului „La Bombă” din satul Clit, comuna Arbore, județul Suceava.

Echipajul criminalistic s-a deplasat la faţa locului, unde au găsit cadrele medicale care au constatat că bărbatul este decedat fără a avea funcții vitale.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că în seara zilei precedente, în jurul orei 21.00, bărbatul s-a deplasat la bar unde a consumat 300 grame de vodcă și o bere la 500 ml. La un moment dat, fiind în stare vădită de ebrietate, a ieșit în fața barului și s-a așezat pe un scaun de pe terasa barului. După acest episod, pe fondul stării avansate de ebrietate, a adormit și a căzut de pe scaun.
{inAds}
Bărbatul era cunoscut consumator de băuturi alcoolice, fiind internat săptămânal la Spitalul Municipal Rădăuți, iar în seara zilei de 29 martie din primele investigații nu a avut conflicte în interiorul barului și nici în afara acestuia cu persoane aflate în zonă. 

Bărbatul nu era căsătorit și locuia singur la adresa de domiciliu, lucrând ca zilier și fiind asistat la Primăria comunei Arbore, ruda cea mai apropiată a acestuia fiind fratele acestuia.

A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul. 
Mai nouă Mai veche