Bicicletă electrică furată de un minor din curtea unui localnic din Voitinel

La data 1 aprilie 2024, la ora 08:43, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în comuna Voitinel a avut loc un furt de bicicletă.

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat apelantul, care a relatat faptul că în cursul noptii de prcedente persoane necunoscute au sustras o bicicletă electrică din curtea imobilului său de domiciliu.

Proprietrul a menționat că nu știe cine ar putea fi autorii faptei, iar pe timpul nopții nu a auzit vreun zgomot suspect, iar camerele de supraveghere instaltate pe imobilul acestuia nu funcționează.
{inAds}
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

În cursul zilei de 1 aprilie 2024, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției Poliție Rurală Gălănești, autor al furtului a fost identificat Florin C., în vârstă de 16 ani, din comuna Voitinel.

S-a stabilit că în cursul nopții precedente făptuitorul a pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate, pe poarta de acces în curte, care nu era încuiată, de unde a sustras o bicicletă electrică.

Bicicleta electrică sustrasă a fost recuperată de organele de poliție de la făptuitor, fiind restituită persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate cu privire săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, cu făptuitorul în stare de libertate, dosarul urmând a fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche