FOTO Alcool și țigări de contrabandă găsite într-o mașină oprită în trafic, la Rădăuți

Alcool și țigări de contrabandă găsite într-o mașină oprită în trafic, la Rădăuți
Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit în portbagajul unui autoturism oprit în trafic sute de pachete cu țigări și mai multe sticle cu vodcă. Autovehiculul, în valoare de 16.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar bărbatul este cercetat pentru contrabandă.

Marți, 9 aprilie 2024, în jurul orei 11:30, în urma declanșării unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au oprit pentru control, în municipiul Rădăuți, județul Suceava, un autoturism Ford, înmatriculat în Ucraina. 

La volanul mașinii se afla un cetățean român, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Botoșani.
{inAds}
În urma unui control efectuat asupra autoturismului, în portbagaj au fost descoperite 782 pachete cu țigări de proveniență duty-free în valoare de 9.150 lei și 22 litri de vodcă, în valoare de 1.320 lei. 

Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 16.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.
Alcool și țigări de contrabandă găsite într-o mașină oprită în trafic, la Rădăuți
Alcool și țigări de contrabandă găsite într-o mașină oprită în trafic, la Rădăuți
Mai nouă Mai veche