Hoț prins în flagrant în magazinul Profi din centrul Sucevei

La data de 23 aprilie 2024, la ora 22:32, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că la magazinul Profi de pe strada Nicolae Bălcescu din centrul municipiului Suceava a fost depistată o persoană care a sustras mai multe bunuri.

În spațiul destinat bagajelor de mână ale clienților, a fost identificat Florin B., care a declarat verbal că în jurul orelor 22.10 a intrat în magazin pentru a cumpără o sticlă de bere, iar în timp ce se deplasa printre rafturi, la raionul cu electrice a sustras 18 baterii alcaline R6 Varta, în valoare de 59,22 lei, luându-le de pe raion şi ascunzându-le în buzunarul gecii cu care era îmbrăcat, după care la raionul de dulcuri a sustras produse alimentare valoare de 43,96 lei ascunzându-le în geaca. 
{inAds}
La casa de marcat, bărbatul a achitat doar berea și un plic de Nescafe, trecând mai departe fără a achita şi bunurile ascunse în geacă. Imediat după casele de marcat a fost oprit de către șefa de tură, bărbatul recunoscând fapta, după care a fost preluat de către organele de poliţie.

Prejudiciul în valoare de 103,18 lei a fost recuperat în totalitate.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche