Incendiu de la o afumătoare, într-o gospodărie din Sadova

Incendiu de la o afumătoare într-o gospodărie din Sadova
Luni, 22 aprilie 2024, la ora 09:47, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați despre producerea unui incendiu la o locuință depe strada Ulmilor din comuna Sadova.

La fața locului s-au prezentat două echipaje din cadrul ISU Campulung Moldovenesc care au procedat la lichidarea incendiului.

Au ars anexa construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați și 3 metri cubi de lemn foc fag. S-au degradat sculele și uneltele depozitate în anexa gospodărească și s-a spart un geam de sticlă de la imobilul din proximitatea acesteia datorită temperaturii ridicate.
{inAds}
Proprietara, Letiția G., a declarat că în jurul orelor 9:20 a aprins focul în afumătoarea care era poziționată în cadrul anexei suprafaței de 100 de metri pătrați. Femeia nu a supravegheat focul și acesta s-a extins la întreaga construcție. 

Proprietara a declarat că nu are suspiciuni la producerea incendiului, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 20.000 lei. Locuința cât și anexele gospodărești erau asigurate de Societatea de Asigurări Unica.
Mai nouă Mai veche