Interlopul Florin „Kempes” Țugui, desemnat candidat PNL la Primăria Vicovu de Jos

Interlopul Florin „Kempes” Țugui, desemnat candidat PNL la Primăria Vicovu de Jos
Florin „Kempes” Țugui, celebru interlop din județul Suceava, va candida din partea PNL pentru funcția de primar al comunei Vicovu de Jos, cu susținerea prim-vicepreședintelui PNL, Gheorghe Flutur. 

Celebrul interlop Florin Țugui și-a început campania electorală și a publicat deja pe contul de Facebook mai multe fotografii în care apare alături de Gheorghe Flutur și de prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan (PNL).

„Omul nostru. Implicat. Autentic. De încredere”, este sloganul care apare în fotografia care îi înfățișează pe Georghe Flutur și interlopul Kempes, la ședința foto cu candidații PNL care a avut loc zilele trecute la Gura Humorului.
{inAds}
Florin „Kempes” Țugui are la activ mai multe dosare penale pentru contrabandă cu țigări, grup infracțional organizat și consum de droguri, atât în România cât și în alte țări din Uniunea Europeană.

Ultima condamnare a lui Florin Țugui datează din vara lui 2022, când Judecătoria Rădăuți l-a găsit vinovat pentru mărturie mincinoasă. Atunci, tânărul a primit nouă luni de închisoare cu suspendare. Condamnarea a rămas definitivă.
  
În prezent, în timp ce face ședințe foto cu Gheorghe Flutur, Kempes este inculpat de procurorii DIICOT București într-un dosar privind constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă în formă continuată.

„Țugui Valentin, Țugui Mihai și Țugui Florin, cunoscuți cu porecla «Frații Kempes», se ocupă cu distribuția de țigări de contrabandă pe care le achiziționează de la diverși furnizori din Ucraina și pe care le depozitează la domiciliul părinților acestora din Vicovu de Jos, zona Remezeu, cât și la locuința socrilor lui Țugui Mihai, ascunse în șura de paie. Aceștia transportă marfa cu ajutorul unor mașini de teren parcate în curtea casei lor. (…) persoanele mai sus amintite sunt ajutate în activitatea infracțională de către polițiștii de frontieră cu atribuții de control pe zona vămii Siret”, se arată într-un alt rechizitoriu care îl vizează pe Florin Țugui și pe frații acestuia.

UPDATE: Contact de Recorder, Gheorghe Flutur a spus că Florin Țugui nu mai candidează pentru că a aflat abia acum că este o persoană controversată.

„Nu candidează, noi n-am știut despre ce este vorba, am aflat ulterior că sunt niște semne de întrebare”, a spus Flutur. 

Gheorghe Flutur și interlopul Florin Țugui la ședința foto a candidaților PNL Suceava:
Interlopul Florin Țugui, în sediul PNL Suceava, alături de prefectul Alexandru Moldovan, la o ședință a candidaților PNL din localitățile din zona de nord a județului.
Afișul electoral al candidatului PNL la Primăria Vicovu de Jos, interlopul Florin Țugui, alături de prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur.
Mai nouă Mai veche