Scandal între doi soți care au băut cot la cot, la Pojorâta. Dosar penal și ordin de protecție întocmite de polițiști

Scandal între doi soți care au băut cot la cot, la Pojorâta. Dosar penal și ordin de protecție întocmite de polițiști
La data de 15 aprilie 2024, în jurul orei 19:03, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Pojorâta cu privire la faptul că soțul acesteia este băut și a lovit-o.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în jurul orelor 18.30-19:00, bărbatul aflat în stare de ebrietate a provocat scandal la domicili din Pojorâta și a agresat-o fizic și verbal pe soția acestuia.

Femeii i-a fost aplicat formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există un risc iminent, fiind emis în acest sens împotriva agresorului ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, până la data de 20 aprilie.
{inAds}
Cu ocazia audierii, persoana vătămată a formulat plângere prealabilă împotriva soțului său, pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”.

Cele două persoane au fost testate cu aparatul etilotest din dotare, rezultând o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării femeii și 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării bărbatului.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violența în familie”.
Mai nouă Mai veche