O femeie a murit după ce a căzut de la etajul unei case în construcție, la Stroiești

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul unei case în construcție, la Stroiești
La data de 15 aprilie 2024, la ora 10:45, lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați de către Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu privire la faptul că Eugenia B., din comuna Stroiești, județul Suceava, a decedat în ziua precedentă.

Femeia locuia împreună cu fiul ei în aceeași curte, însă în imobile separate.

La data de 13 aprilie, în jurul orei 14:00, femeia s-a deplasat în imobilul fiului ei, al cărui etaj se află în construcție.
{inAds}
În timp ce fiul se afla la parterul imobilului, femeia s-a deplasat la etajul locuinței pentru a lua o mătură, iar în timp ce urca scările, care nu au montată balustradă, s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțimea de aproximativ 2,3 metri, lovindu-se în zona capului.

Fiul a apelat imediat 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical la fața locului, care i-a acordat victimei îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Suceava, fiind internată în spital.

A fost dispusă efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche