Șofer beat și cu permisul anulat, depistat la volan pe strada Mihai Bodnar din Rădăuți

Șofer depistat beat și cu permisul anulat la volanul autoturismului, pe strada Mihai Bodnar din Rădăuți
Duminică, 21 aprilie 2024, în jurul orei 14:35, patrula din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției Municipiului Rădăuți, aflată pe strada Mihai Bodnar din municipiul Rădăuți, a oprit pentru control autoturismul Audi A4 care circula din direcția străzii Constantin Dobrogeanu Gherea.

La volanul autoturismului, a fost identificat Daniel B., de 45 de ani, din municipiul Rădăuți. Acesta se afla singur în autoturism.

Conducătorul auto a prezentat pentru control cartea de identitate și documentele autoturimsului. Întrucât acesta nu a prezentat pentru control permisul de conducere, a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere „Anulat”.
{inAds}
Pentru autoturismul Audi A4 conducătorul auto deține ITP și polița RCA valabile.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, ocazie cu care s-a constatat că rezultatul testului a indicat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru recoltarea probelor de sânge, fiindu-i recoltate două probe de sânge.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche