Tentativă de furt la H&M. Două tinere au rupt etichetele de la patru produse vestimentare, în cabina de probă, și le-au ascuns sub haine, dar au fost prinse la timp de agentul de pază

Tentativă de furt la H&M. Două tinere au rupt etichetele de la patru produse vestimentare, dar au fost prinse la timp de agentul de pază
La 4 aprilie 2024, la ora 15:50, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că doua persoane de sex feminin au sustras produse din magazinul H&M.

Persoanele reclamate au fost identificate în camera de interpelare a magazinului. Agentul de pază a relatat verbal faptul că timp ce se afla în execitarea atribuțiilor de serviciu a observat mai multe etichete de produse în cabina de probă din care au ieșit două persoane de sex feminin.

Ulterior a observat persoanele în cauză după casele de marcat, având intenția să părăsească magazinul. După ce au fost întrebate de produse cele două persoane de sex feminin au recunoscut că au mai multe articole vestimentare asupra lor care nu au fost achitate la casele de marcat, drept urmare a fost conduse la camera de interpelare și a fost anunțate autoritățile.
{inAds}
Cele două persoane suspecte au fost identificate ca fiind Emilia C. și Maria V., care după ce au rupt etichetele a patru produse vestimentare le-au introdus pe sub îmbracăminte cu intenția de a le sustrage.

Prejudiciul în valoare de 610 de lei a fost recuperat, iar reprezentanta magazinului a declat faptul că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante de „furt”.
Mai nouă Mai veche