Un tânăr neatent s-a izbit cu mașina într-un cap de pod, la Comănești. O pasageră a fost rănită

Un tânăr neatent s-a izbit cu mașina într-un cap de pod, la Comănești. O pasageră a fost rănită
La data de 3 aprilie 2024, la ora 14:20, Mihai S., de 26 de ani, din satul Humoreni, comuna Comănești, a condus autoturismul Volkswagen Polo pe strada Drăgoi Viteazul / DJ 178, în localitatea Comănești, județul Suceava, având direcția de deplasare spre localitatea Botoșana.

Ajungând într-o curbă la stânga în care vizibilitatea era mai mică de 50 de metri, nu a adaptat viteza de deplasare, a intrat pe o porțiune de pietriș de pe marginea din dreapta a drumului, după care a pierdut controlul asupra autoturismului, a întrat în șanțul betonat de pe partea dreaptă a drumului și a lovit un cap de pod din beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a Elenei P., din Humoreni, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului.
{inAds}
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava de către o ambulanță sosită la fața locului, cu diagnsoticul „traumatism prin accident rutier”.

Conducătorul auto implicat în accidentul rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i-au fost prelevate mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche