Thermonet anunță oprirea furnizării încălzirii în sistem centralizat, în municipiul Suceava, începând cu 1 mai

Thermonet anunță oprirea furnizării încălzirii în sistem centralizat, în municipiul Suceava, începând cu 1 mai
Compania Thermonet Suceava informează că începând de miercuri, 1 mai 2024, va sista furnizarea încălzirii centralizate pentru sezonul rece 2023-2024, ca urmare a evoluției temperaturilor medii exterioare.

„Vă informăm că începând cu data de 01.05.2024, Thermonet S.R.L., operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava, ca urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi a prevederilor legislative, va proceda la întreruperea furnizării încălzirii pentru sezonul rece 2023-2024.

Intalaţiile de încălzire din reţeaua secundară de alimentare cu agent termic, inclusiv instalaţiile interioare ale blocurilor/scărilor de bloc rămân încărcate şi sub presiune. Această măsură are în vedere protejarea intalaţiilor de termoficare şi evitarea degradării prin extinderea coroziunii (oxidării).
{inAds}
Ȋn acest context vă reamintim că – în conformitate cu prevederile legale -este interzisă orice intervenţie în instalaţiile de termoficare fără acordul operatorului de sistem (Thermonet SRL). Pentru intervenţiile neutorizate în reţea, precum şi pentru orice alte acţiuni ale utilizatorilor care pot provoca daune materiale în intalaţiile interioare ale imobilelor, Thermonet nu îşi asumă responsabilitatea.

Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program”, a transmis compania Thermonet.
Mai nouă Mai veche