Magazinele PPC Energie din Suceava, Rădăuți, Botoşani, Iaşi și Vaslui vor fi închise în data de 1 Mai și în perioada Paștelui

Magazinele PPC Energie din Suceava, Rădăuți, Botoşani, Iaşi și Vaslui vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

În celelalte zile, magazinele PPC Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele PPC Energie. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.
{inAds}
Astfel, clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de pagina de internet a companiei.

Indexul de energie electrică sau gaz poate fi transmis online folosind secțiunea Index din cadrul aplicației myPPC sau de pe pagina web https://myppc.ppcenergy.ro/. 

De asemenea, pentru a trimite indexul pentru energie electrică clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977.
 
Pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie, clienții pot utiliza numărul de telefon 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România și din străinătate) în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00 (cu excepția sărbătorilor legale). La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.
Mai nouă Mai veche