Un bărbat a murit după ce a căzut de pe terasă în beci, la Preutești

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe terasă în beci, la Preutești
La data de 7 aprilie 2024, la ora 18:37, lucrătorii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Preuteşti au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat din localitate a căzut în beci cu capul în jos și este inconștient.

Din primele verificări efectuate împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, s-a constatat că Dănuț C. a consumat băuturi alcoolice la domiciliu, iar în jurul orelor 18:15, în timp ce se afla pe terasa locuinței, s-a dezechilibrat și a căzut în beciul locuinței. Concubina acestuia Elena T., care se afla în curte, întrucât nu l-a mai văzut pe bărbat s-a deplasat pe terasă și l-a văzut căzut în beci apoi a anunțat un vecin, iar ulterior a sesizat evenimentul prin 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din Municipiul Fălticeni, care a constatat decesul bărbatului. Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că treptele beciului erau în construcție, fiind montat doar cofrajul din lemn, iar bărbatul a căzut de la o distanță de doi metri față de placa de beton a terasei.
{inAds}
Femeia a precizat că la momentul producerii evenimentului nu se mai afla nimeni în curtea locuinței.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la deces.
Mai nouă Mai veche