Un cetățean turc a încercat să treacă prin Vama Siret cu o mașină cu seria de șasiu falsificată. I s-a întocmit dosar penal

Un cetățean turc care a falsificat seria de șasiu originală a autoturismului pe care îl conducea este cercetat de polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret.

În data de 21 aprilie 2024, în jurul orei 22:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean turc, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism, înmatriculat în Turcia.
{inAds}
Având suspiciuni cu privire la autenticitatea seriei de șasiu a autoturismului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că VIN-ul aplicat pe şasiu, cel din parbriz, precum și cel de pe sticker-ul aplicat pe stâlpul din stânga al mașinii nu corespunde cu cel din computerul de bord.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.
Mai nouă Mai veche