Ai grijă de sănătatea ta. Programează-te la control de rutină la clinica Hereditas din Suceava

Sănătatea este un domeniu în care e mereu loc de mai bine. Desigur, se poate întâmpla unitățile de primiri urgențe să fie aglomerate și atunci soluția vine din partea unor clinici. Acestea au mai multe specializări, care tratează o gamă mai largă de afecțiuni, inclusiv partea de recuperare.

Clinica Hereditas se numără printre unitățile de primire pacienți într-un cadru destins, dar foarte bine motivat profesional. Medici cu pregătire și aparatură avansată stau la dispoziția pacienților, pentru a le veni în ajutor și a le reda starea de bine.

Ar fi bine însă să punem accent, în primul rând, pe prevenție, adică pe controale medicale regulate. În orice caz, putem oricând apela la serviciile medicale din cadrul clinicii sucevene Hereditas.

Servicii medicale decontate prin CAS

În cadrul clinicii Hereditas unele servicii medicale sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, într-un parteneriat profitabil pentru pacienți. Prin urmare, aceștia beneficiază de servicii medicale de calitate, la prețuri rezonabile și uneori, parțial, gratuite.

Respectul pentru pacienți și sănătatea acestora este pus pe primul loc la clinica Hereditas Suceava. Nici nu se putea altfel într-o clinică cu atât de multe specializări, deoarece echipa de medici este foarte bine pregătită. Serviciile medicale sunt eficiente, iar diagnosticele și îndrumarea ulterioară dau rezultatul scontat. Nu în ultimul rând, contează, desigur, și locația, mediul plăcut, confidentialitatea, discreția și devotamentul personalului medical.

Multiple secții de îngrijire, pentru diverse tipuri de afecțiuni medicale

În funcție de problema survenită, pacienții sunt îndrumați spre specializarea adecvată. În funcție de vârstă, istoricul medical și alți factori, orice pacient are nevoie de îngrijire personalizată. Astfel, la clinica Hereditas sunt mai multe specializări, diversificate în așa fel încât să acopere nevoile tuturor pacienților săi. Aici se găsesc secțiile de cardiologie, ORL, ortopedie, urologie, printre altele. Mai apoi vorbim despre secțiile de medicină de familie și medicină internă, indispensabile în procesul de prevenție și vindecare.

Afecțiunile de natură feminină își găsesc rezolvarea la secția de endocrinologie și ginecologie. Tinerele mame și copiii lor au parte de un suport bine pus la punct la ecografie și mai apoi în cadrul secției de pediatrie, unde se verifica starea de bine care este importantă și pentru nou-născuți.

Bazinul de recuperare medicală tratează afecțiuni de tipul reumatismelor, afecțiuni dermatologice, dar și anumitor boli ginecologice. Băile sărate au proprietăți calmante, relaxante și antiinflamatoare.

Secția de chirurgie plastică se ocupă cu remodelarea corpului, reconstrucție și estetică armonioasă.

Centrul de permanență medicină de familie

În cadrul clinicii Hereditas mai există și un centru de permanență de tip medicină de familie. Acesta este o inovație binevenită, deoarece, în felul acesta, urgențele ușoare pot veni aici. Unitățile de primire UPU se vor ocupa în continuare de urgențele majore.

Acest centru funcționează nonstop, în afara programelor de lucru ale cabinetelor medicale. Aici sunt primite și se tratează urgențe ușoare de tipul stări de rău, febră, amețeală, mușcături de animale sau ingerări de lichide toxice. Medicii de gardă sunt prezenți aici în intervalul orar 15:00- 08:00 zilnic și 24 din 24 în zilele libere sau de sărbătorile legale. Consultațiile sunt gratuite.

Pentru programări și consultații se apelează numărul de telefon prezent pe pagina oficială sau formularul de contact.

Contact: office@clinica-hereditas.ro

Mai nouă Mai veche