Un individ beat a pierdut controlul volanului când a văzut autospeciala de poliție, la Cajvana

Un individ beat a pierdut controlul volanului când a văzut autospeciala de poliție, la Cajvana
Luni, 29 aprilie 2024, în jurul orelor 02:50, pe raza orașului Cajvana, județul Suceava, pe DJ 178D, în zona stației peco denumită ,,La Câmp”, polițiștii au observat un autoturism care se deplasa din sens opus, dinspre Cajvana spre Soloneț, circulând cu viteză sporită, iar după ce a trecut de autospeciala de poliție, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul autoturismului și a intrat pe sensul opus de circulație, s-a răsucit, oprindu-se pe sensul opus de circulație cu fața către Cajvana, în dreptul stației peco ,,La câmp”.

La volanul autoturismului Audi A4 a fost identificat Gheorghe P., iar în partea dreaptă, pe scaunul de pasager, se afla Andrei M. din Cajvana. Cele două persoane nu au suferit leziuni. 

Autoturismul prezenta avarii la roata stângă spate, iar airbag-urile de pe partea șoferului erau declanșate.
{inAds}
Întrucât se afla într-o stare vădită de ebrietate, emanând halenă alcoolică, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest din dotarea Poliției Orașului Cajvana, rezultând o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor susbstanțe”.

Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 R privind neadaptarea vitezei la condițiile de drum.
Mai nouă Mai veche