Uși blocate la ieșirea din Profi pentru prinderea unui bărbat care a furat mai multe produse din magazin

Duminică, 21 aprilie 2024, la ora 21:55, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de agentul de paza al unui magazin Profi de pe bulevardul George Enescu despre faptul că a reținut în interiorul magazinului o persoană de sex masculin care a sustras mai multe bunuri.

În incinta magazinului Profi a fost găsită o persoană de sex masculin, care a fost reţinută de către angajații magazinului împreună cu agentul de pază, întrucât acesta a sustras mai multe produse din incinta magazinului. Bunurile sustrase aveau o valoare totală de 130,74 lei.
{inAds}
Din primele verificări s-a constatat că, la ora 21:40, Ion P., de 37 de ani, din comuna Șcheia, a intrat în magazin cu scopul de a-și cumpăra un pachet de țigări și o sticlă de bere, dar a sustras și unele produse pe care nu le-a plătit, iar în momentul în care a dorit să părăsească incinta magazinului agentul de pază a blocat ușile de acces în magazin, solicitând sprijinul unei patrule de poliție aflată în zona magazinului.

Suspectul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, fiind întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche