VIDEO Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a aterizat joi seară la Suceava, venind din Lituania, și a fost condus cu o coloană oficială până în Vama Siret

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a aterizat joi seară pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava și a tranzitat județul spre Ucraina, până în Vama Siret. 

Volodimir Zelenski se întorcea din Lituania, acolo unde a participat la Summitul Inițiativei celor Trei Mări (I3M) de la Vilnius, eveniment la care a fost prezent și președintele Klaus Iohannis.

De la Vilnius, Zelenski a plecat cu o aeronavă Airbus A319-115 care a aterizat pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, la ora 20:33. Aeronava a plecat de la Suceava către Cracovia, Polonia.
{inAds}
De la aeroport, președintele Ucraina a fost preluat de o coloană oficială care a tranzitat județul Suceava spre punctul de trecere al frontierei de la Siret.

Din coloana oficială au făcut parte numeroase echipaje de poliție și ale serviciilor secrete și de pază și protecție, mașini ale oficialilor ucraineni și o ambulanță.

Mai nouă Mai veche