Bărbat fără permis de conducere depistat la volanul unei camionete încărcată cu material lemnos, la Slatina

Bărbat fără permis de conducere depistat la volanul unei camionete încărcată cu material lemnos, la Slatina
Miercuri, 1 mai 2024, la ora 04:35, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe DJ 209A, pe raza comunei Slatina, județul Suceava, autotilitara Ford care se îndrepta spre localitatea Pâraie și care transporta material lemnos

La volan a fost identificat Ion C., din satul Găinești, comuna Slatina, care a prezentat pentru control certificatul de înmatriculare, cartea de identitate și asigurarea autoturismului.

Cu privire la permisul de conducere acesta a precizat că nu deține permis de conducere. S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române stabilindu-se că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. 
{inAds}
Totodată, cu ocazia verificării în aplicația SUMAL 2.0, polițiștii au constatat că pentru autoutilitara Ford nu a fost emis niciun aviz de însoțire a materialului lemnos.

S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul aratând o valoare de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Autoutilitara Ford a fost condusă la Ocolul Silvic Mălini în vederea inventarierii materiarulului lemnos.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche