Bătaie între tineri beți pe terenul de sport al Școlii Stamate

Bătaie între tineri beți pe terenul de sport al Școlii Stamate
Luni, 6 mai 2024, la ora 19:11, Secția de Poliție Ipoteşti a fost sesizată prin 112 de către Toader N., de 34 de ani, din comuna Fântânele, despre faptul că a fost lovit de către o persoană pe terenul de fotbal din localitatea Stamate.

Apleantul a fost identificat în fața școlii gimnaziale din localitatea Stamate, comuna Fântânele, în stare vădită de ebrietate, unde se aflau mai mulți tineri care jucau fotbal. Victima a declarat polițiștilor că în timp ce se afla pe terenul de sport, Daniel M., de 27 de ani, din aceeași localitate, i-a solicitat să plece și l-a lovit de două ori cu piciorul în zona dorsala, motiv pentru care a apelat 112.

Victima nu prezenta urme vizibile de violență pe corp și nu a solicitat deplasarea la fața locului a unui echipaj de ambulanță.
{inAds}
Agresorul a fost identificat pe terasa unui bar din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a declarat organelor de poliție că, în timp ce se afla pe terenul de sport i-a solicitat Toader N. să iasă de pe teren deoarece echipa lui a pierdut meciul și, întrucât acesta i-a adresat înjurii, l-a lovit cu piciorul, însa fara a dori sa-i provoace vreo leziune.

Întrucât în momentul discuției a adresat înjurii și expresii jignitoare în prezența organelor de poliție la adresa victimei, agresorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.

A fost întocmit dosar penal privind privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche