Biciclist lovit în plin de o mașină, la Vicovu de Sus

Biciclist lovit în plin de o mașină, la Vicovu de Sus
La data de 14 mai 2024, în jurul orei 11:29, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier între un autovehicul și un biciclist, pe strada Ștefan cel Mare din localitate.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului unde l-a identificat pe conducătorul auto Iulian G., de 44 ani, din comuna Dărmănești, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a constat faptul că are dreptul de a conduce valabil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul fiind 0.00 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
{inAds}
Biciclistul prezenta leziuni în zona capului și a membrului superior drept și a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, vinovat de producerea evenimentului se face biciclistul care nu s-a asigurat la traversarea străzii Ștefan cel Mare, fiind surprins de autoturismul Skoda care circula regulamentar pe direcția Vicovu de Sus - Putna.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche