Bursa Locurilor de Muncă, vineri, simultan în Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului

Bursa Locurilor de Muncă, vineri, simultan în Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului
AJOFM Suceava va organiza vineri, 17 mai 2024, la Iulius Mall Suceava, parter zona centrală, începând cu ora 10:00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va avea loc la aceeași dată, la Casa Germană din Rădăuți , la Centrul de Educație Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului, precum și la Punctele de Lucru din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc.

Angajatorii vor avea ocazia să cunoască potențiali angajați și să discute despre aspirațiile și așteptările acestora privind cariera, iar candidații vor avea oportunitatea să își măsoare competențele și abilitățile în raport cu cerințele pieței și chiar să negocieze direct condițiile remunerării.
{inAds}
Angajatorii interesați au început deja să își anunțe participarea, iar oferta pentru bursă numără în acest moment 278 de locuri vacante la nivelul județului, deschise candidaților cu diferite niveluri de studii: 161 oferte la Suceava, 11 la Gura Humorului, 18 la Fălticeni,12 la Rădăuți, 14 la Cîmpulung Moldovenesc. 

Oferta atrage o varietate de domenii de activitate, incluzând fabricarea înghețatei, panificație, producție, fabricarea hârtiei și cartonului, construcții, prelucrarea lemnului, comerț, pază și protecție, repararea autovehiculelor, ospitalitate, învățământ primar, cercetare-dezvoltare și multe altele, acoperind un spectru larg de niveluri educaționale și de competențe. 

Bursa din Suceava înregistrează, la acest moment, un număr record de locuri vacante pentru studii superioare, din cele 161 de oferte 20 fiind adresate necalificaților, 90 adresate celor cu studii medii sau profesionale și 51 de locuri vacante adresându-se candidaților cu studii superioare. Cei mai căutați candidați cu studii superioare sunt inginerii și programatorii IT, iar cele mai căutate calificări sunt cele de electrician, sudor sau mecanic auto, dar și cu o diploma de profesor cei interesați pot candida, la acest eveniment, pentru locurile oferite în învățământul primar.

Angajatorii care intenționează să se alăture,sunt rugați să confirmare participarea până cel târziu joi, 16 mai 2024, ora 14:00.
Mai nouă Mai veche