Două biciclete scumpe furate din fața unui local din Frătăuții Noi. Polițiștii le-au găsit în cătunul de romi din Voitinel

În după-amiaza zilei de 23 mai, la ora 16:40, Secția de Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată de Constantin A., în vârstă de 18 ani, și Daniel M., în vârstă de 22 de ani, ambii din comuna Frătăuții Noi, cu privire la furtul a două biciclete pe 14 aprilie 2024.

Din primele verificări s-a constatat că la 14 aprilie, în jurul orei 20:30, cei doi tineri au lăsat bicicletele pe trotuarul din fața Coral Bongusto SRL, în centrul comunei Frătăuții Noi. La scurt timp, în jurul orei 21:00, au constatat că bicicletele lor dispăruseră.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești au obținut informații care au condus la identificarea autorului furtului, un anume Florin C., în vârstă de 17 ani, din comuna Voitinel. Acesta avea antecedente penale, fiind cunoscut pentru comiterea unor fapte similare.
{inAds}
Cercetările efectuate în localitatea Voitinel, în cătunul de romi, au condus la descoperirea unei biciclete alb cu negru, marca Bulls, la locuința lui Cătălin M. Bicicleta corespundea descrierii făcute de reclamantul Daniel M. și a fost ridicată de polițiști pentru continuarea cercetărilor. 

De asemenea, la locuința lui Ciprian C. a fost găsită cea de-a doua bicicletă, marca Cross, de culoare verde/negru, corespunzând descrierii oferite de reclamantul Constantin A. Aceasta a fost, de asemenea, ridicată pentru investigații.

Valoarea prejudiciului recuperat în acest caz este estimată la aproximativ 4.000 de lei.

Poliția a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „furt”, continuând cercetările pentru a stabili toate circumstanțele și a lua măsurile legale necesare.
Mai nouă Mai veche