Meci caritabil de baschet pentru Darian, elev care are nevoie de un tratament medical costisitor, sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava

Meci caritabil de baschet pentru Darian, elev care are nevoie de un tratament medical costisitor, sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava
Asociația Sportivă „Ștefan cel Mare” Suceava a anunțat că sâmbătă, 1 iunie, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava, începând cu ora 16:30, va avea loc un meci caritabil pentru susținerea unui elev care are nevoie de un tratament costisitor după ce a fost diagnosticat cu o afecțiune medicală dificilă.

Evenimentul caritabil va avea loc după meciurile din cadrul ultimei etape a Campionatului Regional de baschet Moldova la categoria U16M (2008-2009). La competiție vor participa echipa Asociației Sportive „Ștefan cel Mare” Suceava și cluburile Pheonix Suceava și Trimph Rădăuți.

Programul meciurilor:
  • 11:00 - Asociația Sportivă „Ștefan cel Mare” Suceava - Trimph Rădăuți
  • 13:00 - Trimph Rădăuți - Pheonix Suceava
  • 15:00 - Pheonix Suceava - Asociația Sportivă „Ștefan cel Mare” Suceava
{inAds}
În continuarea turneului, începând cu ora 16:30 va avea meciul caritabil pentru susținerea lui Darian Clapon, elev în clasa a VII-a la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, care are nevoie de un tratament constisitor după ce a fost diagnostica cu o afecțiune medicală dificilă.

Partida va fi disputată de echipele U14M (2010-2011) ale Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava și clubului Castorii Suceava.

„Dacă putem fi alături de Darian să contribuim fiecare cu cât poate pentru a susține tratamentul!
Vă așteptăm în număr cât mai mare să creați aceeași atmosfera frumoasă de care am beneficiat pe parcursul anului școlar și pentru care vă mulțumim necondiționat!”
, a transmis profesorul Adrian Cojocaru, președintele Asociației Sportive „Ștefan cel Mare” Suceava.

Donațiile se pot face în cont: RO98 RZBR 0000 0600 0208 8688 – Ana Clapon sau, personal, în sala de sport, cu ocazia evenimentului caritabil de pe 1 și 2 iunie.
Meci caritabil de baschet pentru Darian, un elev care are nevoie de un tratament medical costisitor, sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava
Mai nouă Mai veche