Un tânăr neatent și-a rupt piciorul după ce s-a izbit cu mopedul într-un podeț, la Boroaia

Un tânăr neatent și-a rupt piciorul după ce s-a izbit cu mopedul într-un podeț, la Boroaia
La data de 25 mai 2024, în jurul orei 14:25, Săndel D., de 22 de ani, din comuna Boroaia, în timp ce conducea mopedul Piaggio, fără număr de înregistrare, pe strada General Traian Dafinescu de pe raza satului Boroaia, dinspre Boroaia Vale către Boroaia Centru, nu a respectat obligația de a nu efectua alte activități de natură a-i distrage în mod periculos atenția în timpul mersului, motiv pentru care a pierdut controlul direcției, intrând în coliziune cu un pod confecționat din beton, amplasat pe partea dreaptă a drumului având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma producerii accidentulului, a rezultat autoaccidentarea conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, cu diagnosticul „suspect fractură femur drept”, fiind internat pentru alte investigații.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei la Spitalul Municipal Fălticeni.
{inAds}
Efectuându-se verificări în baza de date s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și totodată s-a stabilit faptul că mopedul pe care îl conducea nu este înmatriculat/înregistrat.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului rutier se face conducătorul mopedului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche