VIDEO Accident pe drumul Straja - Vicovu de Sus. Un șofer începător a ratat o depășire și s-a rostogolit în mare viteză cu un Audi A6. Imagini de pe camera de supraveghere

VIDEO Accident spectaculos pe drumul Straja - Vicovu de Sus. Un șofer începător a ratat o depășire și s-a rostogolit în mare viteză cu un Audi A6
Duminică, 19 mai 2024, în jurul orei 16:35, Constantin H., de 18 ani, din comuna Straja, județul Suceava, conducând autoturismul Audi A6 pe strada Calea Bucovinei de pe raza orașului Vicovu de Sus, din direcția comunei Straja către orașul Vicovu de Sus, a efectuat manevra de depășire a autoturismului Audi A4 condus de Costică J., de 40 de ani, din satul Falcău, comuna Brodina, și l-a acroșat în partea stânga spate, ulterior autoturismul fiind proiectat la o distanță de aproximativ 50 de metri, rezultând vătămarea ușoară a conducătorului autoturismului A6 și a pasagerului Gabriel S., din comuna Straja, județul Suceava.

Cei doi răniți au fost au fost transportați de către echipajul de ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticați cu „contuzie toraco-abdominală stânga și traumatism stâng”, respectiv „plăgi și excoriații la nivelul facial, toracic și la nivelul membrelor superioare”.

Conducătorul autoturismului A4 a fost testat cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Rădăuți unde i s-a recoltat o probă biologic de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}
Conducătorul autotuirsmului A6 nu a putut fi testat cu aparatul etilotest întrucât acesta acuza dureri și nu putea sufla corespunzător, motiv pentru care i-a fost recoltată o probă biologic de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Mun. Rădăuți.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VIDEO: 

Mai nouă Mai veche