Tânără din Gura Humorului, cu permisul suspendat pentru viteză, depistată la volanul unui autoturism, la Pârteștii de Sus. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

La data de 18 mai 2024, la ora 00:40, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au oprit pentru control un autoturismul Dacia, de culoare negru, care se deplasa pe DJ 178A, pe raza localității Pârteștii de Sus, comuna Cacica, din direcția Pârteștii de Jos către Cacica.

La volan a fost identificată Maria F., de 23 de ani, cu domiciliul în orașul Gura Humorului.

Fiindu-i solicitat permisul de conducere, conducătoarea auto a declarat că nu îl are asupra sa întrucât i-a fost suspendat dreptul de a conduce în urmă cu puțin timp întrucât a fost depistată conducând cu o viteză peste limita legală.
{inAds}
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în aplicația eDAC, privind deţinătorii de permise de conducere eliberate de autorităţile române, ocazie cu care au constatat faptul că cea în cauză are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pe o perioadă de 90 de zile începând cu data de 1 aprilie 2024.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche