VIDEO Bărbat atacat cu parii de un cioban și fiii lui, la Poiana Mărului

Bărbat bătut cu parii de un cioban și fiii lui, la Poiana Mărului
Duminică, 19 mai 2024, la ora 13:37, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că Vasile Zimbru a fost agresat în satul Poiana Mărului, comuna Mălini, județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că bărbatul locuiește împreună cu soția sa în satul Poiana Mărului, comuna Mălini, strada La Răchitiș, în extravilanul satului în zona denumită popular „Imaș”. Tot acolo bărbatul deține mai multe animale, pe care le scoate ziua la păscut pe imașul din jurul casei.

În apropiere are amplasată o stână și Grigore Muscălița din satul Mălini.
{inAds}
În jurul orelor 13:30, în timp ce Vasile Zimbru se afla la aproximativ 200 de metri de locuința sa, pe pășune, s-a întâlnit cu Grigore Muscălița și fiii acestuia Grigoraș și Daniel, între ei pornind un conflict verbal cu privire la împărțirea teritoriului pentru pășunatul animalelor.

La un moment dat Grigore Muscălița s-a enervat și l-a lovit cu un băț Vasile Zimbru în zona spatelui, peste brațul stâng și în zona capului, provocându-i acestuia leziuni, după care împreună cu fiii săi a plecat de la fața locului.

Soția victimei a văzut de acasă conflictul, motiv pentru care a sunat la 112 și a sesizat cele întâmplate.

La fața locului a sosit un echipaj medical, care i-a acordat bărbatului îngrijiri și l-a transportat la Spitalul Fălticeni, pentru investigații suplimentare, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche