Thermonet Suceava sistează apa caldă în tot orașul pentru patru zile, în perioada 26-29 iunie

Thermonet Suceava sistează apa caldă în tot orașul pentru patru zile, în perioada 26-29 iunie
Compania Thermonet Suceava a anunțat că va întrerupe serviciul de furnizare a apei calde menajere în sistem centralizat pentru consumatorii din municipiul Suceava în perioada 26-29 iunie 2024. Măsura ar fi fost cauzată de oprirea planificată a centralei termice operată de Bionergy Suceava.

„Conform adresei nr. 570/19.06.2024, vă aducem la cunoștință că SC Bioenergy Suceava SA, producătorul local de energie termică, va opri producerea agentului termic pentru prepararea apei calde menajere în perioada 26.06.2024 - 29.06.2024. Această întrerupere este necesară în vederea realizării unor lucrări urgente de reparații în instalațiile proprii, având ca obiectiv prevenirea avariilor majore în timpul sezonului rece următor.
{inAds}

Ca urmare a lipsei agentului termic de la sursa de producere, SC Thermonet SRL va fi nevoită să suspende temporar furnizarea apei calde menajere în municipiul Suceava.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si asigurăm beneficiarii de agent termic din sistem centralizat că echipa de intervenții va depune eforturi pentru ca durata de remediere să fie cât mai scurtă, iar reluarea furnizării apei calde menajere să se realizeze imediat după finalizarea reparațiilor”, a transmis Thermonet Suceava.
Mai nouă Mai veche