Bărbat care se plimba în chiloți prin Câmpulung Moldovenesc, reținut în arest și anchetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri

Bărbat care se plimba în chiloți prin centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, reținut în arest și anchetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri
Miercuri, 19 iunie 2024, la ora 16:00, lucrătorii Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat în flagrant săvârșirea de către Vasile D., din comuna Bogdan Vodă, județul Maramureș, a infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”.

În fapt, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică aflați în serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului Câmpulung Moldovenesc au sesizat prezența persoanei în cauză în proximitatea platoului central, aceasta deplasându-se în parcul alăturat platoului, fiind dezbrăcat de pantaloni, în lenjerie intimă.

Cu prilejul intervenției la eveniment, au fost identificate un număr de cinci persoane care au indicat faptul s-au simțit indignate ca urmare a celor săvârșite de către suspect, cu atât mai mult cu cât, la momentul săvârșirii infracțiunii, în aceeași locație se aflau mai mulți părinți care își conduceau copiii de la școală/se aflau în parc.
{inAds}
Urmare a constatării, a fost întocmit dosar penal, iar după audierea a parte dintre persoanele care au luat contact cu făptuitorul și a administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale.

Cu prilejul audierii sale în calitate de suspect, Vasile D. a indicat aceea că a săvârșit infracțiunea pe fondul temperaturii crescute.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, în acest sens fiind constituită escortă în vederea conducerii acestuia la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, cauza urmând a fi soluționată procedural.
Mai nouă Mai veche