Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Siret

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Siret
Luni, 3 iunie 2024, la ora 16:53, lucrătorii Poliției orașului Siret au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a căzut de la etajul al treilea al unui bloc.

Din primele verificări s-a constatat că este vorba despre Ferdinand M., care locuia împreună cu soția sa, Maria M., pe strada Margareta Mușata, din orașul Siret, județul Suceava.

În jurul orei 16:30, femeia a ieșit din apartament, deplasându-se în parcul din proximitatea blocului, iar bărbatul a rămas singur în incinta apartamentului. După aproximativ 20 de minute, femeia a auzit o bufnitură în apropierea blocului, iar când s-a deplasat în acel loc, în fața Centrului Cultural Siret, l-a văzut pe bărbat căzut pe sol, acesta prezentând semne vitale.
{inAds}
La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de ambulanță Siret, bărbatul fiind transportat la Spitalul orășenesc Siret, unde din cauza leziunilor grave suferite a decedat.

Din discuțiile avute cu soția a reieșit faptul că bărbatu figura în evidențe cu mai multe afecțiuni medicale grave care îi afectau inclusiv mobilitatea. Acesta obișnuia de regulă să stea la fereastra de unde a căzut, soția acestuia spunând că de multe ori soțul său se apleca peste pervazul exterior cu intenția de a vedea ce persoane trec pe trotuar.

Având în vedere cele constatate, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, în cauză s-a dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei, cadavrul fiind depus la morga Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche